en konstaterande.

Har nu kommit med en konstaterande:

Alla rykten inom dövvärlden sprider sig likt en löpeld. Nästan som om vi vore Hollywood kändisar. Men istället för att vara världsberömda och hamna i skvallertidningar, är vi ökända i endast dövvärlden. Men skillnaden är hårfin. Eller?

Precis som Hollywoodkändisar är det vanligt bland döva att t.ex. en tjej haft tre pojkvänner varav en av dom nu är tillsammans med tjejens kompis. Precis som när en filmkändis byter fruar eller flickvänner med sina kollegor.

Likheter kan göras många. Men samtidigt är det väl rätt dumt. Men är det inte knäppt, så säg?

Peace, folks.

Kommentarer
Postat av: moa

lustigt, har aldrig tänkt på det tidigare. men det är sant det du säger. men det är ju en av anledningarna till som gör så att dövvärlden avviker sig ifrån hörandevärlden. Då alla i dövvärlden känner alla. alla får liksom en gemenskap med varandra. Det är en stor sak som de andra med hörsel missar.



Det är kanske därför då alla döva verkar känna varandra väldigt bra? Vare sig om det är två bästa vänner, eller en lärare och en elev osv. :)

2008-08-15 @ 14:58:27
URL: http://gardenfors.blogg.se/
Postat av: elsa

har OFTA tänkt på det :) skönt att man inte e ensam om att tänka så. men ja max typ hollywood över dövvärlden. man msåte ofta tänka för innan man gör något, annars hejdå rykten direkt. blä för det egentligen. men ja dövvärlden har oxå bra grejer det :)

2008-08-16 @ 14:44:06
URL: http://elsapelsa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0