Ny blogg!

Från och med nu är det den nya bloggen som gäller.

Tröttnat på denna bloggs tråkiga design.

Vi ses på den andra bloggen!

PEACE.

Det närmar sig!

Mindre än 6 månader kvar till studenten.

En vecka och två dagar kvar tills höstterminens skolavslutning.

15 dagar kvar till julafton och jag är inte ens färdig med alla julklappar.

5 månader och 21 dagar kvar tills Stockholm Maraton.

Yessss!

Peace.

Tobbes gudomligt söta kattungar



älskar denna bild på Tobbes übersöta kattunge, Lakrits.





Denna är Kola, som faktiskt är brorsa till Lakrits. De är ca tre månader gamla. :)


Tandläkaren är en riktig monster.

Seriöst. Det är som tagen ur en skräckfilm. Fast utom allt blod och utan ett motorsåg.

Var hos tandläkaren idag och lagade mitt första hål någonsin. Att jag klarat mig utan hål så länge är väl ett mirakel. Men iallafall, jag fick välja mellan att inte alls ha bedövning eller ha bedövning. Och jag testade utan bedövning. Jag gav upp efter två minuter, det kändes så in i helvete. Så jag fick bedövas.

Och som tack gick jag runt med en halvdomnad mun i tre timmar! Och jag var dessutom hungrig så in i helvete, men eftersom jag inte fick äta förrän bedövningen gått av så fick jag snällt vänta.

Jag har aldrig tyckt det var så hemskt att gå till tandläkaren förrän nu. Aldrig mer ett hål, sanna mina ord. Ska allt se till det iallafall.

Peace, folks.

Det snöar som bara den!

Dock pratar vi ju om Skåne. Så det har inte precis blivit vitt på marken än. Återstår väl och se om det blir vitt, det vill säga om det snöar tillräckligt länge.

En skön dag idag är det dessutom. Yoda lät mig sova länge idag fram tills tiosnåret. Sen var han glad när han insåg att det snöade därute. Sen har vi båda slöat. Jag har dessutom kollat Rötter, definitivt en av de finaste mästerverken som någonsin gjorts. En riktig skatt i DVD hyllan alltså.

Nu återstår bara maratonträningen! Ska ut och springa i snön, härligt. :P

Peace

Skauune!

Det är otroligt hur bra man alltid mår när man är nere i Skåne. Jag har hunnit göra massor under helgen- bland annat med en tripp till Landskrona, en intressant händelse på tåget, fotograferat en massa übergulliga bilder på Tobbes kattungar, sen varit hemma och träffat mina morföräldrar och så åkt till Eslöv och fått göra intervjun med en av mina polare. Där hann jag även med att prova Wii Fit som förresten är skitkul! Jag måste definitivt köpa en sån någon gång, jag svettades så när jag gjorde den där joggingträningen på Wii Fit. Skitskoj! Så nu är reportagen för svenska C avklarat! Nu återstår bara religionredovisningen på Karl Marx dvs Marxism samt att göra färdigt veckans matte D uppgifter. Idag har man varit ute och köpt nya joggingskor. Äntligen kan man bara säga! Tack pappa för skorna!

Nu har mitt 26 veckors träning för maratonloppet börjat! Första veckan började idag. Nervöst och se hur det blir när jag väl gör maratonloppet!

Peace, folks.


RSS 2.0