dax för vattenkrig!

Idag var det som varmast på jobb, så man fick svettas en hel del... men också svalkas!

Som sagt, man fick ju vara ute en hel del med barnen och det värsta är att man inte ens får bada och sånt..Bara doppa fötterna i en sån där småbarns pool. Trevligt? Njäe, men man får nöja sig med det. Men idag var jag på riktigt lekhumör med barnen och fick för mig att påbörja ett vattenkrig på dom. Inte kunde jag i mina vildaste fantasier tro att de inte alls brydde sig om att jag hade kläderna på... Jag började kasta vatten på dom och innan jag visste ordet av var jag helt blöt. Det busiga gänget med hämndsugna barn började jaga mig runt gården med en massa vattenskålar och kastade. Jag hade ingen chans. Det var kul för stunden men inte lika roligt efteråt när jag fick sitta ute i minst en timme och plågas olidligt av solen för att kläderna skulle bli torr. Men det var värt det för alla dessa leenden på barnens läppar när de avslutade vattenkriget helt nöjda.

Peace, folks.

Hur kommer det sig...

att det alltid är killar som vet hur man mekar med datorer och sånt? Fattar nada helt enkelt när Tobbe satt och började snacka datorspråk med sina killpolare. Töntigt, helt enkelt. Sånt med hur man formaterar om datorn och liknande saker är inte heller min bästa sida, eller rättare sagt- jag vet ingenting alls hur man gör. :P Det är väl därför jag kör Mac, dom är åtminstone enklare att förstå.

Nåja, på tal om något annat.

De bästa delarna med ett sommarjobb på Motetten:
- Man får vara ute en hel del, en massa sol med på köpet.
- småbarn med sina smiles.
- knäppa konversationer som barn kör med varandra, som t.ex. "igår drömde jag en mardröm om att min syster bajsade" och annat tokigt.

De värsta delarna:
- bråkiga och skrikande småbarn
- att tvingas vara ute när det regnar
- klängiga barn.

Negativt och positivt väger lika. Det är kul att sommarjobba, iallafall för 4 veckor (bara en vecka och två dagar kvar, härligt), men att jobba hela livet på en förskola- nej tack. Skulle tröttna och vantrivas direkt.

Nu ska jag ut och köra en runda på trafikskolan, får ju hoppas jag inte krockar något idag.

Peace, folks, och njut av den svenska solen!

hur kan man låta bli att bli kär i småbarn?

Faktiskt. Det är en gåta för mig att det finns folk som faktiskt ogillar barn, iallafall småbarn. Det är ju småbarn som är underbarare än underbarast.

 Idag på tåget till Landskrona fick jag all uppmärksamhet från en charmig liten ettåring med glimten i ögat, som inte kunde sitta still i sin barnvagn. Han pekade på Yoda hela tiden och pratade något som jag inte förstod, och när jag bara buuade eller gjorde nån löjlig grimas så skrattade han helgulligt. Blev helt kär bara. Har nog blivit kär i alltför många småbarn på sistone. På jobbet finns det ju ett par charmiga små pojkar som springer runt och sprider glädje runtomkring sig att det är omöjligt att bli surmulen eller arg över något.

 Småbarn sprider verkligen riktiga ena stora portioner glädjeämnen runtomkring sig med sina smilgropar, glimten i ögat och oemotståndliga blyga blick. Underbart! Det är såna ögonblick jag vet varför jag alltid vill sommarjobba på Motetten varje sommar. :P

Peace, folks.

det är helt sjukt...

hur man verkligen kan må bra av när någon säger "jag älskar dig."
Tobbe, på bara en kort tid har du blivit en av de viktigaste i mitt liv. Love you.

Och ja, sommaruppehållet från bloggen är officiellt över. Men räkna inte med en regelbunden uppdatering. Jag kommer att försöka komma med lite korta uppdateringar då och då, bara så att ni vet att jag lever.

Ha det gött, folks, och njuuut av den stekheta värmeböljan!

Uppehåll tills vidare

Nu har jag tappat lusten att blogga, så jag tar ett så kallat sommaruppehåll tills vidare.

Njut av solen och allt som hör till sommarlovet!

Peace, folks.


RSS 2.0