Det här var bättre!

Gjorde om psykologitestet och tycker nu att resultatet stämmer överens med verkligheten. Men det är helt upp till er och avgöra om det gör det!

Din personlighetstyp:

Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.

Skådespelare? Njae, inte precis min stil. Men journalist- gärna. Psykolog- vem vet? Lärare- nej tack! TV-reporter, why not? Forskare, för helvete nej! PR-ansvarig, det här gav mig en ny idé.. varför inte? Seriöst?

Vad tycker ni andra annars? Stämmer det här?



Kommentarer
Postat av: Emelia

Testet stämmer in på dig bättre nu! Varför inte satsa på TV? Typ Dövas TV? :) Ja, jag har bilder från i fredags. Ska jag skicka på msn eller räcker det med att jag laddar upp dem i bilddagboken? Fast då blir det ganska små bilder om du kopierar därifrån.

2008-09-23 @ 23:18:34
URL: http://melia.blogg.se/
Postat av: Emelia

Och ja, det syns tydligt att du blev riktigt chockad! De som inte var med på festen vet ju inte att du var tacksam efteråt. ;)

2008-09-23 @ 23:20:11
URL: http://melia.blogg.se/
Postat av: Astronauten

Hej! Jag undrar om du skulle kunna tänka dig att ägna en minut åt att vara supersnäll mot mig och RÖSTA på mig och LÄNKA till mig i den här fototävlingen



http://microsites.nokia.se/6220/index.php?thanks=1#/grid/1/-1/votes/5185986



Vore hur snällt som helst och det skulle göra mig jätteglad! :D



PS. Du kan även vinna en mobiltelefon när du röstar :)

2008-09-23 @ 23:25:45
URL: http://astronautenochfrank.blogg.se/
Postat av: Emilia

Ja, nu stämmer det mycket bättre in på dig :)

2008-09-24 @ 09:26:04
URL: http://ultimatenos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0